Vårmarknad och solig påsk – nu drar säsongen igång! En kanonbra Vårmarknad i Lidköping i slutet av mars inledde säsongen 2011. Mycket folk och fantastisk stämning i Arenan. Tack alla ni som kom! ACCS delade ut över 1.000 årskalendrar för 2011 till intresserade entusiaster (en värvningskampanj som förhoppningsvis ska ge klubben ännu fler medlemmar!) och var väldigt aktiva på marknaden.
 
Efter Vårmarknaden hade ACCS årsmöte. Mer om detta plus hela årsredovisningen i nästa nummer av klubbtidningen Americar Magazine. Ett tack till alla er från klubbarna som kom på mötet och ni som ställer upp i styrelsearbetet och jobbar på träffarna! Ytterligare klubbar anmälde intresse för att jobba i ACCS-tältet på Big Meet 7-9 juli i Västerås.
 

På byråkratfronten är det relativt lugnt. Keith Eliasson har överklagat ett stort antal förtullningar där importörerna betalat full importskatt (10 % tull plus 25 % moms) men rätteligen borde gå under 97-05 och enbart få 12 % moms. Det juridiska systemet maler sakta, så vi får se hur det avlöper. Vi får hoppas att bedömningen blir till ”vår” fördel och det kan öppna upp en annars ganska låst situation. 

Kjelle Gustafson

En superfin påsk gav säsongen en raketstart – vilket i och för sig var skönt efter en extremt lång och tråkig vinter. Mängder av bilar ute på vägarna!
 
Nu drar vi igång sommarsäsongen i Hässleholm den 28 maj (Start of Summer Meet) och i Nossebro den 4 juni (AmericaFesten).
 
Keep on cruising!
 
//Kjelle Gustafson, ordförande