Som du säkert lagt märke till har Americar Magazine blivit en helt annan tidning! Inför årets Power Big Meet i Västerås lägger vi in ytterligare en växel! Americar är nu ”officiellt organ för Power Meet och Power Big Meet”. Vilket med andra ord innebär att det bara är i Americar du kan läsa om Powerträffarna – både före och efter!

Americar nummer 2/2012 kommer att gå ut till samtliga klubbmedlemmar i slutet av juni PLUS alla som kör in med sin entusiastbil på Power Big Meet i juli. Det är ett större antal tusen stycken! Eftersom det kommer ungefär 400 säljare till Big Meet – både privata och företag – öppnar vi upp för annonser i tidningen.

Eftersom allt kring Big Meet är samlarprylar (skyltarna och vykorten säljs ofta för 5-600 kronor!) lär även Super De Luxe-upplagan av Americar hamna på ”måste ha”-listan. Vår förhoppning är att detta ska öka läsvärdet betydligt!

I veckan byggde vi en egen rejäl ”lackbox” i garaget av 1×1 tum träpinnar, byggplast och en rejäl fläkt som utsug. Det blev kanonbra – du kan läsa om detta ”superbygge” i nästa Americar. En bra lackbox för bara 400 kronor – oslagbart! Ingen lukt och inget färgdamm i resten av garaget!

Plockar även med ett flertal andra tekniska artiklar till nästa tidning. Verktyg som tidigare var så dyra att bara proffsverkstäder hade råd finns nu att köpa för vettiga slantar. Det är en helt ny värld som öppnar sig för hemmaskruvaren!

 Det är många nyheter inför årets Big Meet. TV-programmet om träffen som rullat på SVT 8-9 gånger i fjol och i år (ofta på bästa sändningstid!) har verkligen öppnat folks ögon på ett sätt som vi aldrig ens vågat drömma om. Folk som tidigare inte hade en aning om USA-bilshobbyn är nu djupt imponerade! ALLA verkar ha sett programmet! 

Kjelle Gustafson

Vår och försommarträffarna är på G i maj/juni. Kolla träffkalendern! Vill också passa på att tacka alla glada entusiaster som jag talade med på Vårmarknaden!

//Kjelle Gustafson