Börjar med att önska alla ACCS:are en riktigt God Jul!

2011 har varit ett kanonbra år för klubben med nytt medlemsrekord. Det har också varit ett fantastiskt år för träffarna. Vi avslutade säsongen i Kristinehamn med en mycket välbesökt marknad i Arenan i slutet av oktober. Vädret var jättefint och parkeringen utanför fylldes av hundratals bilar. Det var ren njutning och man fick bokstavligen nypa sig i armen för att fatta att det verkligen var sen höst. Stort tack till Night Cruisers för en härlig insats under marknaden – underbart att jobba med er!
 
Vi blev ett 30-tal ACCS:are som åkte till Florida i slutet av november. Vädret var underbart och det blev en hektisk vecka som inleddes med Turkey Run på Daytona Speedway. Träffen lockade nästan 5000 bilar och marknaden är gigantisk. Många hade kanske väntat sig låga bilpriser i USA eftersom ekonomin skakar men inte… Den genomgående reaktionen var: ÄR?BILARNA?SÅ?DYRA?
 
Solskyddsfaktor hög gällde och de som missade den detaljen såg ut som mogna tomater i ansiktet efter en heldag på racerbanan i Daytona. Högt tempo gällde och den som låg i hann med Doktor Dauers 50-talsmuseum i Ft. Lauderdale, GM muskelbilsmuseet i Sarasota, Don Garlits Museum of Dragracing i Ocala, Old Gold skroten och en hel del annat. Plus shopping på International Drive i Orlando. Liksom tidigare år bodde ”gänget” på ACCS-hotellet i Kissimmee och dit anslöt många som varit med tidigare och nu åkte till Florida på egen hand. Barhänget på kvällarna lär ha varit ganska vilt!
 
Utskicket med julkortet och inbetalningskorten för 2012 går ut i dag och vi jobbar hårt med nästa nummer av Americar Magazine som kommer i mitten av januari.
 

Efter många år som redaktör på Power Magazine har jag valt att sluta. Det blir i stället en större satsning på Americar Magazine under 2012. ACCS är en av Sveriges största ”motorföreningar” och den förtjänar en ordentlig klubbtidning i full-size-format. Medlemsavgiften för 2012 är oförändrat låg och vår ambition är att vara den förening i Sverige som ger ”mest för pengarna” på alla tänkbara sätt. 

Kjelle Gustafson

 
Keith Eliasson har besökt flera ACCS anslutna föreningar under hösten. Om ni är sugna på ett infomöte om klubbens verksamhet hör gärna av er till Keith.
 
Vårmarknaden i Lidköping lördagen 31 mars blir vår första aktivitet under 2012. Numera Sveriges största inomhusmarknad och inledningen på säsongen.
 
Ha det bra i vintermörkret!
 
//Kjelle Gustafson – Ordförande