NU ÄR DET DAX ATT KÄMPA FÖR HOBBYN 2021!!!

Kategori: News
1 januari 2018, Kommentarer: Kommentarer inaktiverade för NU ÄR DET DAX ATT KÄMPA FÖR HOBBYN 2021!!!

2020 – VÅRT 33:e verksamhetsår blev inte precis vad vi hoppats på!! Covid-19 bröt ut med full kraft i mitten av mars och därmed förändrades ALLT! Vi tvingades ställa in samtliga träffar och möten. Inte bara tråkigt på ett socialt plan utan detta har även inneburit ett stort ekonomiskt avbräck för ACCS. Normalt kommer närmare 50% av våra inkomster under året frän marknader och träffar. Vi har god ekonomi så här långt men måste se över våra kostnader i framtiden.

ACCS kämpar vidare 2021. Utmaningarna blir flera: framför allt att få igång ordnad träffverksamhet i organiserad form under året. Annars hotar kaos under sommaren 2021!! Tyvärr riskerar vi öppen revolt när folk blivit tillräckligt ”Corona-trötta”!

Det finns även politiska tankar på att stoppa användandet av våra hobbybilar – av miljöskäl! Sveriges påverkan på den globala miljön är extremt liten.  Vi måste hela tiden hålla garden uppe mot tokigheter av den här typen. Hobbybilar är kultur som används sällan och med en omätbar miljopåverkan nationellt! ACCS skickar medlemskort även till familjemedlemmar under 18 år utan extra kostnad. Det har vi gjort sedan starten 1988. Kul att se alla stolta juniorer! Sverige är unikt: på träffarna och i bilarna ser man 8-åringar OCH 78-åringar. USA-bilshobbyn samlar alla åldrar och samhällsgrupper!

Comments are closed.