VAD HÄNDER 2023??

1 oktober 2018, Kommentarer: Kommentarer inaktiverade för VAD HÄNDER 2023??

ACCS kämpar på! Många säger att ACCS klubbtidning Americar Magazine är Sveriges bästa klubbtidning. Att tillverka tidningen är ett jättejobb. Tack för all uppskattning!

För tillfället är ”importhoten avvärjda” efter en lång kamp mot Länsstyrelsen i Västra Götaland. Intresset för USA-bilar är fortfarande enormt! Prisutvecklingen på entusiastbilar är galen i USA och vi svenskar hänger på. En nästan otrolig prisutveckling på de populära modellerna!

Tyvärr säljs många fina svenska USA-bilar  utomlands just nu – den svaga svenska kronan gör superfina bilar alldeles för billiga mätt i Euro och Dollar.  TÄNK PÅ FRAMTIDEN innan du säljer. Det är som att kissa på sig: varmt först och kallt sedan!

Vi fortsätter planeringen inför Power Vårmarknaden 25 mars i Lidköping.

Vi skickar ett stort tack till alla trogna ACCS-medlemmar nu när vi går in på vårt 35:e verksamhetsår. ACCS behövs idag och i framtiden och fortsätter att vara en stark kraft för hobbyns framtid!

Dröm om V8 muller och livets goda stunder!                                                 // Kjelle Gustafson/ordförande ACCS!

Comments are closed.