• POWER START OF SUMMER MEET!

  Lördagen 27 maj är det dax för årets första Power/ACCS träff: START OF SUMMER MEET i Hässleholm i norra Skåne. Träffen är 25-åriga traditioner och återvänder till Hässleholmsgården 2023. Start of Summer Meet hålls på ett fantastiskt grönområde centralt i Hässleholm 8-15. Träffen bjuder på en stor marknad och brukar bli mycket välbesökt!

 • VÅRMARKNAD OCH ACCS ÅRSMÖTE!

  Lördagen 25 mars blev en tuff dag för ACCS gänget. Väckarklockan ställd på 4,00. Frukost 4,45. På plats på Vårmarknaden i Arenan i Lidköping 5,20. Insläpp av säljare 5,40. Marknaden öppnade 7,20 och då var alla inflyttade. Sedan full fart till 14,30 då det var dags för ACCS Årsmöte med 28 personer från olika ACCS anslutna klubbar. Årsmötet var färdigt 16.00. Vi var en aning möra efter 12 timmar med plattan i mattan! Vårmarknaden blev otroligt välbesökt med över 200 säljare på plats och många fina USA-bilar! Makalöst!

   
 • HÖSTMARKNAD MED GODSAKER!

  13 grader varmt, sol och torra vägar gav en fantastisk uppslutning på Power Höstmarknaden i Vara i Västergötland lördagen 29 oktober. Över 200 säljare på marknaden och ungefär 900 USA-bilar på parkeringarna runt Vara-hallen. Stämningen var fantastisk - bara glada besökare! ACCS skötte medlemsservicen (samtliga ACCS 2022 t-shirts nu sålda!), serverade över 1000 koppar kaffe och sålde mängder med burgare och Power Meet korvar de luxe! Det var en fantastisk dag för både bilhobbyn och alla tusentals besökare! REN NJUTNING!

 • END OF SUMMER STEKHETT!

  Den klassiska säsongavslutningen Power End of Summer Meet i Emmaboda (Emmaboda Flygfält) i sydöstra Småland blev en bokstavligen stekhet historia i 30 gradig värme sista lördagen i augusti. Tillströmningen av bilar var helt makalös - under lördagen körde ca 2500 fordin genom grindarna! Det var helt omöjligt att hinna med hela marknadsgatan OCH kolla in flera kilometer med bilar. Stort tack till Emmaboda US Car Club och alla ACCS medlemmar som jobbade under träffdagen!

 • FANTASTISKT POWER BIG MEET 2022!

  Över 8.000 besökande bilar på fredagen och lördagen OCH en härlig 2 kilometer lång marknad var höjdpunkter på årets Big Meet i Lidköping! Perfekt väder och tiotusentals glada människor gjorde träffen till en oförglömlig upplevelse. Tack alla ACCS medlemmar som besökte Big Meet!!!

 • VÄRDET AV ACCS MEDLEMSSKAP!

  Att vara enskild medlem i American Car Club Sweden kostar 250 kr per år. Motsvarande avgift för medlemsskap i American Car Club Norway är hela 945 norska kronor. Närmare 1000 svenska kr. En enorm skillnad! ACCN ger visserligen ut 8 klubbtidningar per år mot ACCS 4 stora 92 sidiga nummer. Vill du gå med som medlem i vår svenska förening är det bara att anmäla sig via hemsidan. Tillsammans är vi starka!

 • ÖVER 10.000 VUXNA ACCS MEDLEMMAR!

  Nu har ACCS åter slagit nytt medelmsrekord - för 7:e året i rad! Vi är nu över 10.000 vuxna medlemmar plus alla familjemedlemmar. Rabatt på Power-Meet inträde, super-pris på årets Power Meet-t-shirts, gratis fika på Big Meet, billigare bilförsäkring, 4 nummer av klubbtidningen Americar magazine plus att du stöttar ACCS verksamhet för hobbyns framtid och mycket mera. Det är fördelarna med att vara ACCS medlem. Vänta inte – fyll i din medlemsansökan här på hemsidan NU – så skickar vi ett inbetalningskort!. Gå med i Sveriges största "motorklubb"!