Europas största inomhusmarknad

27 april 2012, Kommentarer: Kommentarer inaktiverade för Europas största inomhusmarknad
Power Vårmarknad har efter 20 år vuxit till Europas största inomhusmarknad för bildelar och amerikansk nostalgi. På Påskafton den 30 mars fylls hela Arenan i Lidköping med bortåt 400 säljare och besökare från hela Skandinavien med fokus på USA-bilshobbyn.
 
Marknaden är öppen mellan 8 och 14 på Påskafton. Det är inte bara en jättelik marknad utan även bilutställning och underhållning med flera kända artister: bl.a. kommer Eva Eastwood och passar på att signera sin nya skiva. Alla ska ha fått sina medlemskort i god tid till marknaden. Och glöm inte lägga kortet i plånboken så ni kan få rabatt på Powerträffarna! Nr 1/2013 av klubbtidningen Americar Magazine är på tryckeriet. Den lämnas till Posten den 22 mars och alla som betalat för 2013 kommer att hitta den i brevlådan veckan därpå.
Undrar du något så hör av dig till kansliet på tfn 040-94 08 95 eller via e-post.
 
// Bibi Gustafson
OBS! Läs det nya ordförandebrevet som du hittar under fliken ”Ordf har ordet”! Uppdaterades den 26/1-13. Dessutom finns det en ny flik på hemsidan: Klubbförsäkring Fordon. Om du har frågor kring entusiastbilsförsäkring – börja med att titta där!

Comments are closed.