• MEDLEMSKORTEN – KOMMER UNDER FEBRUARI!

  Under februari packar och skickar vi ACCS medlemskort 2020. Ett jättejobb då det görs helt manuellt av välvilliga medlemmar! Av den anledningen skickas medlemskorten ut i omgångar. Under februari ska alla ACCS:are ha fått sina kort. Har du inte fått medlemskortet i början av mars är det läger att höra av sig! Glöm inte kortet när du åker till Vårmarknaden i Lidköping lördagen 28 mars!

 • POWER VÅRMARKNADEN LÖRDAG 28 MARS!

  Som vanligt är ACCS medarrangör till Nordens största inomhusmarknad för USA-bildelar och nostalgi: Vårmarknaden i Arenan i Lidköping lördagen 28 mars 2020. 9000 kvadratmeter och över 400 säljplatser! Marknaden brukar va startpunkten för säsongen och extremt många besökare kommer från när och fjärran. Vi öppnar 8.00 och stänger ca 14.30. VÄLKOMNA!

   
 • BIG MEET I LIDKÖPING 2-4 juli 2020!

  Power Big Meet 2019 på Hovbyfältet utanför Lidköping blev en skön träff på alla sätt. Enbart på lördagen 6 juli kom närmare 9000 bilar till Big Meet. STOR ARTIKEL I NÄSTA ACCS Americar Magazine! Cruisingen inne i Lidköping (som sköttes av ACCS Lidköping) var blev en enorm upplevelse. Troligen Sveriges bästa cruising någonsin. Torsdag till lördag 2-4 juli 2020 är det dax för Big Meet nummer 43. Tänk på att hotellboende i Skövde, Falköping etc är ca 1 timma från träffområdet.

 • OTROLIGT TRYCK PÅ VÅRMARKNADEN

  Lördagen 7 april var det Power Vårmarknad inne på Arenan i Lidköping. Det var ett otroligt publiktryck från insläpp 7,46 på morronen och fem timmar framåt. Tusentals entusiastbilar kördes mot Lidköping eftersom detta var den allra första riktiga Vårdagen för året. Besökare från Piteå i norr till Ystad i söder! ALL TIME HIGH! Ni som var på plats kunde själva njuta av den härliga stämningen och hela 425 säljrutor inne på Arenan! Många tog sin första vårfika på parkeringen utanför!

 • VÄRDET AV ACCS MEDLEMSSKAP!

  Att vara enskild medlem i American Car Club Sweden kostar 250 kr per år. Motsvarande avgift för medlemsskap i American Car Club Norway är hela 945 norska kronor. Närmare 1000 svenska kr. En enorm skillnad! ACCN ger visserligen ut 8 klubbtidningar per år mot ACCS 4 stora 92 sidiga nummer. Vill du gå med som medlem i vår svenska förening är det bara att anmäla sig via hemsidan. Tillsammans är vi starka!

 • HÖSTMARKNAD I SOL!

  11 grader varmt och molnfri himmel lördagen 28 oktober lockade otroligt många USA-bilar och entusiaster till Power Höstmarknaden i Vara i Västergötland. Torra osaltade vägar och sol på senhösten är underbart! Bara att cabba ner och glida! Kanonfina muskelbilar, hot rods och alla typer av entusiastfordon kom: totalt närmare 1000 stycken. Höstmarknaden 2017 var en riktig höjdare och säljarna inne i hallen var väldigt nöjda med "rulljansen". Bara att gratulera er som var på plats! ACCS fick 43 nya medlemmar under dagen!

 • ÖVER 10.000 VUXNA ACCS MEDLEMMAR!

  Nu har ACCS åter slagit nytt medelmsrekord - för 7:e året i rad! Vi är nu över 10.000 vuxna medlemmar plus alla familjemedlemmar. Rabatt på Power-Meet inträde, super-pris på årets Power Meet-t-shirts, gratis fika på Big Meet, billigare bilförsäkring, 4 nummer av klubbtidningen Americar magazine plus att du stöttar ACCS verksamhet för hobbyns framtid och mycket mera. Det är fördelarna med att vara ACCS medlem. Vänta inte – fyll i din medlemsansökan här på hemsidan NU – så skickar vi ett inbetalningskort!. Gå med i Sveriges största "motorklubb"!

NJUT AV LIVET 2020!
Ordföranden har ordet

NJUT AV LIVET 2020!

Läs mer
Bli ACCS medlem 2020!
ACCS är bilhobbyns vakthund

Bli ACCS medlem 2020!

Ansök nu!

ÄR DIN KLUBB ACCS-ANSLUTEN??

Vi har massor med seriösa och välfungerande klubbar från Kiruna i norr till Ystad i söder anslutna till American Car Club Sweden, kolla så att din är med!

Kolla

Kontakta oss

 • telefon nummer:
 • 040 - 94 08 95

 • vår adress:
 • American Car Club Sweden
  Box 90
  239 21 Skanör

 • e-post:
 • info@americar.org